طرز تهیه کیک هویج و گردو (در فر و بدون فر)

به گزارش بوستان گفتگو، طرز تهیه کیک هویج و گردو مانند دیگر کیک هاست با این تفاوت که باید درون کیک را با هویج رنده شده و گردو خرد شده پر کنیم. در هنگام درست کردن این کیک باید به یک سری نکات توجه کرد تا کیک حالت خمیری پیدا نکند.

طرز تهیه کیک هویج و گردو (در فر و بدون فر)

خبرنگاران | سرویس آشپزی - یکی از کار های لذت بخش برای خانم های خانه دار درست کردن انواع کیک ها با طعم و تزئین های مختلف است. یکی از انواع کیک های خوشمزه کیک های میوه ای هستند که کیک هویج و گردو نیز در آن دسته قرار گرفته است. این کیک دارای بافتی نرم و لذیذ است. در ادامه طرز تهیه کیک هویج و گردو با فر و بدون فر را خواهیم گفت.

طرز تهیه کیک هویج و گردو در فر

مواد لازم
آرد1 و 3/4 پیمانه سرخالی
شکر1 پیمانه
تخم مرغ4 عدد
روغن مایع3/4 پیمانه
هویج رنده شده2 پیمانه
وانیل1/8 قاشق چایخوری
دارچین 2 قاشق چایخوری
نمک1/8 قاشق چایخوری
بکینگ پودر1 و 1/2 قاشق چایخوری
مغز گردو1/2 پیمانه
خامه برای تزئین کیک به مقدار لازم

زمان لازم برای آماده سازی و پخت کیک 2 ساعت

دستور تهیه

  • ابتدا درون یک ظرف تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم و با همزن خوب می زنیم تا رنگ آن تغییر کند.
  • روغن را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر دارچین را الک کنید و آهسته آهسته به مواد اضافه کنید و در حین اضافه کردن حتما هم بزنید تا مواد گلوله نشوند.
  • هویج را بشویید و رنده کنید.
  • گردو ها را ریز خرد کنید (می توانید گردو را با مخلوط کن ریز ریز کنید).
  • هویج و گردو را به مخلوط اضافه کنید و با یک قاشق یا لیسک به صورت دورانی خوب مخلوط کنید تا یک دست شوند.
  • فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا داغ گردد.
  • کف قالب را خوب چرب کنید و مایه آماده شده را درون آن بریزید و به مدت 45 دقیقه درون فر بگذارید.
  • پس از آن کیک را از فر خارج کنید. (کیک زمانی پخته است که اگر یک چنگال درون آن فرو کردید موادی به آن نچسبد).
  • صبر کنید کیک کمی خنک گردد سپس آن را از قالب جدا کنید و در ظرف مورد نظر بگذارید.
  • روی کیک را با خامه و گردو تزئین کنید و با یک لیوان چای نوش جان کنید.

طرز تهیه کیک هویج و گردو (بدون فر و روی گاز)

اگر شما هم دوست دارید کیک هویج و گردو درست کنید، ولی به فر دسترسی ندارید، می توانید به راحتی این کیک را بدون فر درست کنید. در ادامه طرز تهیه کیک هویج و گردو بر روی شعله گاز را خواهیم گفت.

مواد لازم
تخم مرغ4 عدد
مغز گردو نصف لیوان
هویجی که ریز رنده شده به اندازه 2 لیوان سر خالی
شکر1 لیوان
آرد2 لیوان
بکینگ پودریک و نیم قاشق چایخوری
روغن مایعسه چهارم لیوان
وانیل و نمک نوک قاشق چایخوری
دارچینیک و نیم قاشق چایخوری

زمان لازم برای آماده سازی و پخت کیک 2 ساعت

دستور تهیه

  • ابتدا درون یک ظرف تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم و با همزن خوب می زنیم تا رنگ آن تغییر کند.
  • روغن را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر دارچین را الک کنید و آهسته آهسته به مواد اضافه کنید و در حین اضافه کردن حتما هم بزنید تا مواد گلوله نشوند.
  • هویج را بشویید و رنده کنید.
  • گردو ها را ریز خرد کنید.
  • هویج و گردو را به مخلوط اضافه کنید و با یک قاشق یا لیسک به صورت دورانی خوب مخلوط کنید تا یک دست شوند.
  • کف یک قابلمه تفلون را خوب چرب کنید و آرد بریزید سپس مایه آماده شده را درون آن بریزید.
  • روی شعله گاز یک شعله پخش کن بگذارید و قابلمه را به مدت نیم ساعت روی آن قرار دهید.
  • پس از آن کیک را تست کنید ببینید پخته است یا نه. (کیک زمانی پخته است که اگر یک چنگال درون آن فرو کردید موادی به آن نچسبد).
  • اگر پخته بود کیک را از شعله بردارید و صبر کنید کیک کمی خنک گردد سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید.
  • روی کیک را با خامه و گردو تزئین کنید و با یک لیوان چای نوش جان کنید.

اگر شما نیز تجربه ای از درست کردن کیک هویج و گردو دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می شناسید، آن را با ما و دیگر مخاطبان خبرنگاران به وسیله بخش ارسال نظر در انتهای همین صفحه در میان بگذارید.

منبع: setare.com
انتشار: 15 تیر 1400 بروزرسانی: 15 تیر 1400 گردآورنده: boostanchat.ir شناسه مطلب: 1788

به "طرز تهیه کیک هویج و گردو (در فر و بدون فر)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک هویج و گردو (در فر و بدون فر)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید