طرز تهیه کیک هویج و گردو (در فر و بدون فر)
به گزارش بوستان گفتگو، طرز تهیه کیک هویج و گردو مانند دیگر کیک هاست با این تفاوت که باید درون کیک را با هویج رنده شده و گردو خرد شده پر کنیم. در هنگام درست کردن این کیک باید به یک سری نکات توجه کرد تا کیک حالت خمیری پیدا نکند.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - یکی از کار های لذت بخش برای خانم های خانه دار درست کردن انواع کیک ها با طعم و تزئین های مختلف است. یکی از انواع کیک های خوشمزه کیک های میوه ای هستند که کیک هویج و گردو نیز در آن دسته قرار گرفته است. این کیک دارای بافتی نرم و لذیذ است. در ادامه طرز تهیه کیک هویج و گردو با فر و بدون فر را خواهیم گفت.
طرز تهیه کیک هویج و گردو در فر
مواد لازم | |
آرد | 1 و 3/4 پیمانه سرخالی |
شکر | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 4 عدد |
روغن مایع | 3/4 پیمانه |
هویج رنده شده | 2 پیمانه |
وانیل | 1/8 قاشق چایخوری |
دارچین | 2 قاشق چایخوری |
نمک | 1/8 قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | 1 و 1/2 قاشق چایخوری |
مغز گردو | 1/2 پیمانه |
خامه برای تزئین کیک | به مقدار لازم |
زمان لازم برای آماده سازی و پخت کیک 2 ساعت
دستور تهیه
- ابتدا درون یک ظرف تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم و با همزن خوب می زنیم تا رنگ آن تغییر کند.
- روغن را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر دارچین را الک کنید و آهسته آهسته به مواد اضافه کنید و در حین اضافه کردن حتما هم بزنید تا مواد گلوله نشوند.
- هویج را بشویید و رنده کنید.
- گردو ها را ریز خرد کنید (می توانید گردو را با مخلوط کن ریز ریز کنید).
- هویج و گردو را به مخلوط اضافه کنید و با یک قاشق یا لیسک به صورت دورانی خوب مخلوط کنید تا یک دست شوند.
- فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا داغ گردد.
- کف قالب را خوب چرب کنید و مایه آماده شده را درون آن بریزید و به مدت 45 دقیقه درون فر بگذارید.
- پس از آن کیک را از فر خارج کنید. (کیک زمانی پخته است که اگر یک چنگال درون آن فرو کردید موادی به آن نچسبد).
- صبر کنید کیک کمی خنک گردد سپس آن را از قالب جدا کنید و در ظرف مورد نظر بگذارید.
- روی کیک را با خامه و گردو تزئین کنید و با یک لیوان چای نوش جان کنید.
طرز تهیه کیک هویج و گردو (بدون فر و روی گاز)
اگر شما هم دوست دارید کیک هویج و گردو درست کنید، ولی به فر دسترسی ندارید، می توانید به راحتی این کیک را بدون فر درست کنید. در ادامه طرز تهیه کیک هویج و گردو بر روی شعله گاز را خواهیم گفت.
مواد لازم | |
تخم مرغ | 4 عدد |
مغز گردو | نصف لیوان |
هویجی که ریز رنده شده | به اندازه 2 لیوان سر خالی |
شکر | 1 لیوان |
آرد | 2 لیوان |
بکینگ پودر | یک و نیم قاشق چایخوری |
روغن مایع | سه چهارم لیوان |
وانیل و نمک | نوک قاشق چایخوری |
دارچین | یک و نیم قاشق چایخوری |
زمان لازم برای آماده سازی و پخت کیک 2 ساعت
دستور تهیه
- ابتدا درون یک ظرف تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم و با همزن خوب می زنیم تا رنگ آن تغییر کند.
- روغن را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر دارچین را الک کنید و آهسته آهسته به مواد اضافه کنید و در حین اضافه کردن حتما هم بزنید تا مواد گلوله نشوند.
- هویج را بشویید و رنده کنید.
- گردو ها را ریز خرد کنید.
- هویج و گردو را به مخلوط اضافه کنید و با یک قاشق یا لیسک به صورت دورانی خوب مخلوط کنید تا یک دست شوند.
- کف یک قابلمه تفلون را خوب چرب کنید و آرد بریزید سپس مایه آماده شده را درون آن بریزید.
- روی شعله گاز یک شعله پخش کن بگذارید و قابلمه را به مدت نیم ساعت روی آن قرار دهید.
- پس از آن کیک را تست کنید ببینید پخته است یا نه. (کیک زمانی پخته است که اگر یک چنگال درون آن فرو کردید موادی به آن نچسبد).
- اگر پخته بود کیک را از شعله بردارید و صبر کنید کیک کمی خنک گردد سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید.
- روی کیک را با خامه و گردو تزئین کنید و با یک لیوان چای نوش جان کنید.
اگر شما نیز تجربه ای از درست کردن کیک هویج و گردو دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می شناسید، آن را با ما و دیگر مخاطبان خبرنگاران به وسیله بخش ارسال نظر در انتهای همین صفحه در میان بگذارید.
منبع: setare.com