طرز تهیه شیرینی حلزونی، شیک و مجلسی در 10دقیقه!
به گزارش بوستان گفتگو، شیرینی خوشمزه حلزونی بدون خمیرمایه تهیه می شود و می توانید به دلخواه بعد از پخت روی آن پودر پسته یا دارچین بریزید و برای یک عصرانه خوشمزه آن را سرو کنید. طعم این شیرینی را کافی است یک بار تست کنید تا مهمان همیشگی دورهمی ها و عصرانه شما شود.
مواد لازم برای تهیه شیرینی حلزونی دارچینی
تخم مرغ 1 عدد
شکر 3 ق غذا خوری
روغن مایع 4 ق غذا خوری
ماست 5 ق غذا خوری
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1.5 ق چای خوری
مواد لازم برای مواد میانی
عسل 2 الی 3 ق غذا خوری
شکر 2 ق غذا خوری
پودر دارچین 1 ق چای خوری
طرز تهیه شیرینی حلزونی تابه ای بدون فر و همزن برقی
مرحله اول: مخلوط کردن مواد
ابتدا باید شکر و تخم مرغ را بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود، می توانید از همزن دستی یا چنگال استفاده کنید. در ادامه روغن مایع و ماست را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا ترکیب شود. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کرده به تدریج به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر وسط کاسه جمع شود.
مرحله دوم: باز کردن خمیر
در ادامه وقتی خمیر نرم و لطیف شد باید روی یک سطح آرد پاشی شده به قطر نیم سانت پهن کنید و به شکل مستطیل در بیاورید. روی خمیر را با عسل یا مربا دلخواه کاور کنید و روی آن مخلوط شکر و دارچین را بریزید و از عرض رول کنید و کمی فشار دهید تا بهم چسبیده و بعد با کاتر به اندازه های 1 سانتی برش بزنید.
مرحله سوم: شیرینی حلزونی تابه ای
در ادامه باید داخل یک شیرجوش اندازه روغن ریخته و صبر کنید تا گرم شود و بعد به صورت چندتایی شیرینی ها را داخل روغن داغ بریزید و صبر کنید تا خوب سرخ و طلایی شود و بعد روی دستمال روغن گیر قرار دهید و به دلخواه روی آن پودر پسته یا نارگیل بریزید و تزیین کنید.
منبع: برترین ها
منبع: فرارو