طرز تهیه ترشی بچه بلال (ترشی بیبی کورن) با 3 طعم مختلف
به گزارش بوستان گفتگو، ترشی بچه بلال یک ترشی شکیل و پرطرفدار است که برای تزیین غذاها هم می توان از آن استفاده کرد. در طرز تهیه ترشی بچه بلال یا ترشی بیبی کورن ، ذرت ها را 5 دقیقه با مخلوط آب و سرکه بجوشانید. سپس آن ها را آبکش نموده و پس از خنک شدن، همراه با مخلفاتی مثل سیر و فلفل و نمک، داخل ظرف ترشی بریزید. درنهایت، شیشه را با مخلوط آب و سرکه پر کنید.

در طرز تهیه ترشی بیبی کورن شور، احتیاجی به پختن ذرت ها نیست و باید اندازه سرکه را کمتر کنید. اگر هم طعم ترشی بچه بلال مخلوط را ترجیح می دهید، در دستور آن از موادی مثل هویج، پیاز و فلفل دلمه ای بهره ببرید. البته پیش از پختن این مواد در آب و سرکه، کمی آن ها را همراه با ذرت ها داخل روغن زیتون تفت دهید.
در ادامه، جدول مشخصات غذایی ترشی Baby Corn را با هم می بینیم:
ترشی بچه بلال | |
تعداد نفرات | به اندازه چند شیشه میانه ترشی |
زمان آماده سازی | 10 دقیقه |
زمان پخت ترشی | 10 دقیقه |
اندازه سختی | میانه |
طرز تهیه ترشی بچه بلال (بیبی کورن)
آنچه در ادامه می آید، متداول ترین دستور تهیه ترشی بچه بلال است. با این حال می توانید در صورت دلخواه با اضافه کردن اندازهی فلفل هالوپینو و پودر فلفل چیلی، یک ترشی بچه بلال تند و تیز درست کنید. مواد اولیه زیر را آماده نموده و طبق رسپی پیش بروید:
مواد لازم در طرز تهیه ترشی بیبی کورن
مواد اولیه برای تهیه ترشی Baby Corn به صورت جدول زیر است:
مواد لازم | اندازه مورد احتیاج |
بچه بلال | 1 کیلوگرم |
فلفل سبز | 50 گرم |
سیر | 30 گرم |
سرکه سفید | 800 گرم |
آب | 1.5 لیوان دسته دار فرانسوی |
نمک و پودر فلفل سفید | به اندازه لازم |
مراحل تهیه ترشی بچه بلال
برای تهیه این ترشی متفاوت و خوش ظاهر، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: سرکه و آب را داخل قابلمه ای مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.
- مرحله دوم: حالا بچه بلال ها را داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه همراه با آب و سرکه بجوشند.
- مرحله سوم: در ادامه بچه بلال ها را آبکش نموده و ترکیب آب و سرکه را هم در ظرفی دیگر بریزید تا تمام مواد خنک شوند.
- مرحله چهارم: در نهایت، بچه بلال ها را به صورت لایه لایه با سیر، تکه های فلفل سبز و نمک و پودر فلفل داخل شیشه های ترشی بریزید و شیشه ها را با مخلوط آب و سرکه پر کنید.
- مرحله پنجم: درب شیشه ترشی را محکم ببندید و آن را به مدت 1 هفته داخل یخچال قرار دهید تا برسد.
طرز تهیه ترشی بچه بلال شور
در این روش از سرکه کمتری استفاده می گردد و احتیاجی به پختن ذرت ها نیست. مراحل کار طبق دستور زیر است:
- مرحله اول: 4 لیوان آب را داخل قابلمه ای مناسب ریخته و یک چهارم لیوان سرکه سفید را همراه با 3 قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید.
- مرحله دوم: بعد از به جوش آمدن، شعله گاز را خاموش نموده و قابلمه را کنار بگذارید تا محتویات آن خنک شوند.
- مرحله سوم: بیبی کورن ها را داخل شیشه ای تمیز و خشک به صورت منظم بچینید و لابه لای آن ها یکی دو حبه سیر و چند عدد فلفل سبز قرار دهید.
- مرحله چهارم: حالا مخلوط آب و سرکه را روی ذرت ها بریزید تا کاملاً روی آن ها را بپوشاند.
- مرحله پنجم: درب ترشی را محکم ببندید و آن را به مدت 1 هفته تا 10 روز داخل یخچال قرار دهید تا آماده مصرف گردد.
طرز تهیه ترشی بچه بلال مخلوط
مدت زمان آماده سازی و پخت این مدل ترشی بیبی کورن حدود نیم ساعت طول می کشد. برای تهیه آن، به ازای 100 گرم بچه ذرت به 1 عدد هویج، 2 عدد فلفل دلمه ای، نصف یک پیاز و نصف لیوان دسته دار فرانسوی سرکه سفید یا سرکه سیب احتیاج دارید. سایر مخلفات ترشی بچه بلال در این دستور شامل پودر اورگانو، 2 تا 3 دانه فلفل سیاه، برگ بو، روغن زیتون و نمک است.
مراحل این رسپی به صورت زیر پیش می رود:
- مرحله اول: تمام سبزیجات و صیفی جات ترشی مثل هویج، فلفل دلمه ای و پیاز را خوب شسته و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن ها کاملاً خارج گردد.
- مرحله دوم: در قابلمه ای مناسب اندازهی آب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس، بچه بلال ها را به صورت درسته یا دان شده داخل آب در حال جوش بریزید.
- مرحله سوم: 5 دقیقه بعد ذرت ها را آبکش نموده و کنار بگذارید تا خنک شوند.
- مرحله چهارم: در این فاصله، پوست هویج را گرفته و آن را به صورت نگینی یا ورقه ای خرد کنید. پیاز و فلفل دلمه ای را هم به صورت نگینی خرد نموده و کنار بگذارید.
- مرحله پنجم: در تابه ای مناسب، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و آن را روی حرارت میانه قرار دهید تا گرم گردد. در ادامه، پیازهای نگینی را به مدت 1 دقیقه داخل روغن تفت دهید تا شفاف شوند.
- مرحله ششم: حالا هویج های خرد شده را هم به پیاز اضافه نموده و 1 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
- مرحله هفتم: در ادامه کار، فلفل دلمه ای خرد شده و بچه بلال ها را هم به محتویات تابه اضافه کنید.
- مرحله هشتم: نصف قاشق چایخوری پودر اورگانو، 2 تا 3 دانه فلفل سیاه و 2 عدد برگ بو را هم داخل تابه بریزید و 5 دقیقه دیگر همه مواد را با هم تفت دهید.
- مرحله نهم: حالا مواد ترشی را داخل قابلمه ای مناسب ریخته و نصف لیوان سرکه، 1 لیوان آب و یک چهارم قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید.
- مرحله دهم: وقتی ترشی به جوش آمد، شعله گاز را خاموش کنید و قابلمه را به مدت 1 ساعت کنار بگذارید تا محتویات آن به آرامی خنک شوند.
- مرحله یازدهم: در نهایت، ترشی خنک شده را داخل شیشه های مناسب ریخته و در یخچال قرار دهید.
خبر خوب اینجا است که ترشی بچه بلال مخلوط در واقع نوعی ترشی بچه بلال فوری است و به محض خنک شدن، قابل استفاده خواهد بود.
فوت و فن های طرز تهیه ترشی بچه بلال + نکات آن
برخی ریزه کاری ها در طرز تهیه ترشی بیبی کورن ، هم ظاهر ترشی را زیباتر می نمایند و هم به طعم بهتر آن یاری خواهند کرد. به همین علت، نکات و ریزه کاری های این ترشی در ادامه آمده است:
- پوست بچه بلال ها را با دقت جدا کنید و مراقب باشید که ظاهر یکدست آن ها آسیبی نبیند.
- استاندارد نسبت آب و سرکه در ترشی بچه بلال، 1 به 2 است. اگر بعد از پر کردن شیشه روی ترشی کمی خالی ماند، آن را با اندازهی سرکه اضافی پر کنید.
- شما می توانید با توجه به ذائقه خود و اطرافیانتان، اندازه ادویه ها یا سیر و فلفل این ترشی را کم و زیاد کنید.
- در برخی رسپی های ترشی Baby Corn از سبزیجاتی مثل ترخون، نعنا و مرزه هم استفاده می گردد که عطر و بویی بسیار عالی به این ترشی می بخشند.
- جالب است بدانید که در برخی دستورهای تهیه ترشی بیبی کورن از اندازه کمی شکر هم استفاده می گردد. این موضوع هم سلیقه ای است، اما طعم متفاوت و جذابی به ترشی می دهد که بد نیست یکبار آن را امتحان کنید.
- در صورت استفاده از ذرت های کنسروی در طرز تهیه ترشی بیبی کورن ، حتماً کنسرو ذرت را آبکش کنید تا آب اضافی ذرت ها خارج گردد.
- در صورت تمایل می توانید بچه بلال ها را به صورت قطعات یک اندازه خرد کنید.
اصول نگهداری ترشی بچه بلال چگونه است؟
برای حفظ طعم و ظاهر این ترشی دلچسب، موارد زیر را در نظر داشته باشید:
- ترشی بچه بلال را حتماً داخل یخچال نگهداری نموده و از محکم بودن درب آن اطمینان حاصل کنید. این ترشی در معرض هوا به سرعت تغییر رنگ داده و ظاهر جالبی پیدا نمی نماید.
- برای افزایش ماندگاری ترشی بچه بلال، شیشه ترشی را همراه با محتویات آن به مدت 20 تا 30 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بجوشانید.
چرا ترشی بچه بلال کپک می زند؟
مثل همواره مرطوب بودن مواد اولیه یکی از مهم ترین دلایل کپک زدن ترشی است. بنابراین همه مواد اولیه از قبیل سیر، فلفل سبز، هویج یا فلفل دلمه ای را کاملاً خشک کنید تا هیچ گونه رطوبتی نداشته باشند.
برترین جایگزین ها در طرز تهیه ترشی بیبی کورن
طرز تهیه ترشی بچه بلال با سرکه قرمز چندان مرسوم نیست و بهتر است از سرکه سفید بهره ببرید. با این حال، در نبود سرکه سفید، سرکه سیب هم انتخاب مناسبی است.
خواص بچه بلال
بچه ذرت یکی از سالم ترین مواد غذایی است که در تهیه انواع سوپ و سالاد به کار می رود و خواص بسیاری دارد. ترشی بچه بلال هم یکی از آن ترفندهای خوب و خوشمزه برای گنجاندن این ماده مفید در سبد غذایی است. بچه بلال منبعی غنی از فولات و فیبر است. بعلاوه به عنوان یک ماده غذایی کم کالری، نقش پر رنگی در رژیم های لاغری دارد. بیبی کورن به سلامت قلب و عروق و تعادل فشار خون و قند خون یاری می نماید. بعلاوه یک ماده غذایی ضد سرطان است و مصرف آن باعث بهبود کارایی سیستم گوارش می گردد.
ترشی بچه بلال، دورهمی بچگانه بلال ها
با طرز تهیه ترشی بیبی کورن آشنا شدید و نکات تهیه آن را خواندید. حال، پیشنهاد می کنیم یکی از این سه روش را انتخاب نموده و برای تهیه ترشی دست به کار شوید. البته، اگر بچه بلال یا سایر صیفی جات و سبزیجات را در منزل ندارید، نگران نباشید. از سفارش آنلاین میوه خبرنگاران یاری بگیرید و موارد مورداحتیاج را به صورت آنلاین سفارش دهید. با خبرنگاران ، سفارش شما در کمترین زمان ممکن و با برترین کیفیت به دستتان خواهد رسید.
سوالات متداول
نسبت آب و سرکه در تهیه شور بچه بلال چگونه است؟
برای تهیه شور بچه بلال، به ازای 4 لیوان آب از یک چهارم لیوان سرکه سفید یا سرکه سیب بهره ببرید.
برترین سرکه های مورد استفاده در طرز تهیه ترشی بچه بلال چیست؟
برترین سرکه ها، سرکه سفید و سرکه سیب هستند.
چطور می توان ماندگاری ترشی بچه بلال را بیشتر کرد؟
برای افزایش ماندگاری ترشی بیبی کورن، شیشه ترشی را به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل قابلمه ای حاوی آب جوش بجوشانید.
منبع: اسنپ فود