فرآورده های گوشتی تنها از مراکز مورد تأیید دامپزشکی تهیه شود

به گزارش بوستان گفتگو، رئیس سازمان دامپزشکی کشور شیوع بیماری واگیردار در مرغداری های کشور را تکذیب کرد و گفت: مردم جهت جلوگیری از شیوع کرونا، فرآورده های گوشتی را تنها از مراکز مورد تأیید دامپزشکی تهیه کنند.

فرآورده های گوشتی تنها از مراکز مورد تأیید دامپزشکی تهیه شود

به گزارش گروه اقتصادی خبرنگاران به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، علیرضا رفیعی پور در رابطه با ادعای شیوع بیماری و تلفات بالا در واحدهای مرغداری اظهار کرد: ادعای شیوع بیماری واگیردار و تلفات بالا در مرغداری ها را قویاً تکذیب می کنم.

وی افزود: سامانه (GIS) به طور مداوم در حال جمع آوری، ذخیره سازی و نمایش داده های مکانی و زمانی است و تمام فعالیت ها و تغییرات در زمینه دام و طیور را رصد و پایش می کند.

رفیعی پور تأکید کرد: هیچ گزارشی مبنی بر شیوع بیماری واگیردار در مرغداری ها توسط این سامانه گزارش نشده است و این تلفات احتمالاً موردی و به دلیل مسائل مدیریتی در برخی از مرغداری ها ایجاد شده است.

وی افزود: این سامانه تمام پارامترهای اصلی اپیدمیولوژی هر بیماری را که تعیین کننده بروز، توزیع و تأثیرات بیماری ها باشد، رصد کرده و اطلاعات آن قابل رؤیت است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور شرح داد: این سامانه توانایی شناسایی و نمایش داده های مکانی و زمانی بروز بیماری های خطرناک مانند نیوکاسل و آنفولانزای فوق حاد پرندگان در صنعت طیور کشور را دارد.

وی با اشاره به اینکه برخی از افراد با نظرات غیرکارشناسی خود باعث تشویش در کشور می شوند، مطرح نمود: واحدهایی که مدعی تلفات بالا به دلیل بیماری هستند، می توانند به واحد دامپزشکی مرتبط با واحد تولیدی خود مراجعه کنند تا مسئولان دامپزشکی مربوطه دلایل تلفات را بررسی و به آنها اعلام کنند.

رفیعی پور افزود: آنفولانزای فوق حاد پرندگان در کشور کنترل شده و نسبت به سال گذشته تعداد کانون های این بیماری کاهش چشمگیری داشته است.

تهیه فرآورده های گوشتی تنها از مراکز تأیید شده دامپزشکی

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در خصوص شیوع بیماری کرونا در دنیا و انتقال آن از طریق حیوان به انسان گفت: این ویروس بالغ بر 10 سال است که بین انسان و حیوان مشترک بوده و از حیوان به انسان منتقل می شده اما در حال حاضر این ویروس در بدن انسان جهش ژنتیکی داشته و (19COVID-) خطرناک تر از ویروس انتقال یافته از حیوان است.

رفیعی پور با اشاره به اینکه مردم به منظور رعایت بهداشت و حفظ ایمنی خود، محصولات و فرآورده های گوشتی را از مراکز مجاز و فروشگاه های زنجیره ای تهیه کنند، اذعان کرد: توصیه ما به مردم این است که همه فرآورده های خام دامی، گوشت قرمز، مرغ، سایر ماکیان و همچنین دام و طیور زنده و یا آبزیان را از مراکز مجاز و تأیید شده در شبکه توزیع سازمان دامپزشکی تهیه کنند.

وی تأکید کرد: تمام مراکز مجاز تحت نظر دامپزشکی هستند و بیماری های مشترک بین انسان و دام بررسی می شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 22 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: boostanchat.ir شناسه مطلب: 898

به "فرآورده های گوشتی تنها از مراکز مورد تأیید دامپزشکی تهیه شود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فرآورده های گوشتی تنها از مراکز مورد تأیید دامپزشکی تهیه شود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید