طرز تهیه سس براق فرانسوی برای کاور کیک آیینه ای

به گزارش بوستان گفتگو، سس براق فرانسوی نوعی آیسینگ یا کاور کیک است که در رنگهای متنوع تهیه شده و حالتی آیینه ای به کیک میدهد. طرز تهیه سس براق فرانسوی را بخوانید.

طرز تهیه سس براق فرانسوی برای کاور کیک آیینه ای

سرویس آشپزی - معمولا انتخاب نوع کیک پایه و تزیینات آن یک امر کاملا سلیقه ای است و علاوه بر آن به مهارت و تخصص فردی که کیک را تهیه می کند نیز بستگی دارد. در دنیای آشپزی و به خصوص شیرینی پزی، روزبه روز محصولات جدیدتر و جذاب تری به بازار می آیند که چشم هر بیننده ای را خیره کرده آن ها را به داخل فروشگاه های کیک و شیرینی می کشانند.

یکی از تزیینات جدید و البته خوشمزه ای که به تازگی برای کیک ها و به خصوص انواع کیک تولد در رنگ ها و طعم های مختلف مورد استفاده قرار گرفته، سس براق فرانسوی است. این سس که حالتی آیینه طور دارد، بسیار براق است و شما می توانید کاملا صورت خود را درون آن ببینید.

سس براق که مخصوص کاور یا روکش کردن کیک است علی رغم ظاهر فریب دهنده اش بسیار ساده است و می توانید با چند بار تکرار و تمرین آن را تهیه کرده و برای تزیین کیک خانگی خود از آن بهره ببرید.

در ادامه شما را با طرز تهیه سس براق فرانسوی آشنا می کنیم.

مواد لازم برای تهیه سس براق فرانسوی

پودر ژلاتین100 گرم
شکر300 گرم
گلوکز300 گرم
خامه صبحانه200 گرم
شکلات سفید300 گرم
رنگ خوراکیبه میزان لازم
آببه میزان لازم

طرز تهیه سس براق فرانسوی

  1. برای تهیه سس براق فرانسوی باید یک روز قبل از روز تحویل یا سرو کیک دست به کار شوید. پس ابتدا پودر ژلاتین را با 500 گرم آب را داخل یک ظرف فلزی ریخته و به روش بن ماری، روی بخار آب به مدت بیست دقیقه حرارت دهید تا ژلااتین کاملا حل شود.
  2. حالا ظف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی از حرارت بیفتد.
  3. وقتی ظرف کمی خنک شد، آن را به مدت یک روز داخل یخچال قرار دهید.
  4. فردای آن روز، برای تهیه سس براق شکر، گلوگز و 150 گرم آب را باهم مخلوط کرده و روی شعله قرار دهید.
  5. دقت کنید که مواد باید فقط داغ شوند پس وقتی دور حباب های ریز دیدید یعنی قبل از اینکه مواد شروع به جوشیدن کنند؛ ظرف را از روی شعله بردارید.
  6. شکلات ها را خرد کرده، داخل مخلوط بریزید تا آب شوند.
  7. در این مرحله خامه را اضافه کرده و چند قطره از رنگ خوراکی مورد نظر خود را داخل مواد بریزید و با همزن برقی مواد را برای حدود 2 دقیقه هم بزنید تا یک دست شوند.
  8. حالا حدود 100 گرم از ترکیب ژلاتینی که روز قبل آماده کردید را خرد کرده و داخل مخلوط بریزید و به آرامی هم بزنید تا هوا داخل مواد نشود و ژلاتین در مواد حل شود.
  9. در اخر سس را از داخل صافی عبور دهید تا کاملا یک دست شود.
  10. برای تزیین کیک با سس براق ابتدا کیک را با خامه فرم گرفته کاور (روکش) کنید و آن را به مدت 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سطح کیک کاملا منجمد شود.
  11. سپس کیک را از فریزر بیرون آورده و سس براق را روی آن ریخته و کاملا صاف کنید.

کیک خوشمزه شما با تزیین سس براق فرانسوی آماده است. علاوه بر سس فرانسوی که در بالا آموزش داده شد برای آشنایی با طرز تهیه انواع سس ها می توانید به لینک زیر بروید.

معرفی و آموزش طرز تهیه انواع سس

شما می توانید رنگ این کیک را با توجه به سلیقه خود یا تم مراسمی که برای آن کیک را تهیه کرده اید انتخاب کنید. امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را برده باشید و بتوانید یک کیک آیینه ای خوشمزه و زیبا در منزل تهیه کرده و همه را متعجب کنید.

گروه آشپزی بوستان گفتگو

منبع: ستاره
انتشار: 12 آبان 1399 بروزرسانی: 12 آبان 1399 گردآورنده: boostanchat.ir شناسه مطلب: 1325

به "طرز تهیه سس براق فرانسوی برای کاور کیک آیینه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس براق فرانسوی برای کاور کیک آیینه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید