طرز تهیه جوجه کباب تابه ای با 9 نکته طلایی رستورانی
به گزارش بوستان گفتگو، جوجه کباب تابه ای از به روش آسان است. شما به راحتی می توانید جوجه کباب تابه ای را به عنوان یکی از با همان عطر و طعم جوجه کباب سیخی در ماهیتابه آماده کنید و به صورت غذای نونی یا با برنج در قالب یک میل کنید. فقط کافی است به مراحل مزه دار کردن مواد لازم برای جوجه کباب که مخصوص پخت جوجه در ماهیتابه است دقت کنید. طرز تهیه جوجه کباب تابه ای رستورانی بدون احتیاج به سیخ و زغال و منقل را در این مقاله از در بخوانید. در این مقاله فیلم طرز تهیه جوجه کباب تابه ای را هم می توانید دیدن کنید.

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای در یک نگاه
برای درست کردن جوجه کباب در تابه، سینه مرغ را بشویید و در میزان های جوجه کباب (3 در 3 سانتی متر) خرد کنید. جوجه های خرد شده را در یک کاسه بریزید. به آنها فلفل سیاه، نمک و پودر سیر اضافه کنید. 1 قاشق روغن زیتون روی جوجه ها بریزید. به میزان دلخواه زعفران دم نموده اضافه کنید. یک پیاز را پوست بگیرید و کمی درشت خرد کنید. پیازها را هم روی جوجه ها بریزید. همه مواد داخل کاسه را با هم ماساژ دهید تا جوجه ها به مواد مرینیت آغشته شوند. سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
در ادامه، فلفل دلمه ای ها را بشویید و در میزان 3 در 3 سانتیمتری، خرد کنید. لیموترش را از وسط نصف کنید. جوجه ها را از یخچال بیرون بیاورید و یک تکه از جوجه را به سیخ چوبی بزنید. سپس یک فلفل بزنید. دوباره یک تکه جوجه و یک تکه فلفل بزنید تا سیخ پر گردد. همه سیخ ها را به همین شکل آماده کنید و در تابه بچینید. کمی روغن در تابه بریزید و تابه را روی حرارت بگذارید. اجازه دهید جوجه کباب تابه ای بپزد و طلایی گردد. سپس آن را با برنج سرو کنید.
شما می توانید میزان مواد اولیه، مراحل و جزییات طرز تهیه جوجه کباب تابه ای را در ادامه این مطلب بخوانید و فیلم آموزش طرز تهیه جوجه کباب تابه ای را هم مشاهده کنید.
مواد لازم طرز تهیه جوجه کباب تابه ای
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
سینه مرغ (جوجه کبابی خرد شده) یا جوجه کباب آماده | 1 عدد |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
پودر سیر | به میزان لازم |
زعفران (دم نموده غلیظ) | به میزان لازم |
فلفل دلمه رنگی (زرد و قرمز) | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد |
لیموترش یا آبلیمو | 1 عدد |
روغن سرخ کردنی | به میزان کافی |
مدت زمان آماده سازی و استراحت مواد اولیه: 45 دقیقه تا 2 ساعت
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت جوجه در تابه: 30 دقیقه
مراحل پخت جوجه کباب تابه ای
اگر هوس خوردن جوجه کباب نموده اید اما به زغال و منقل دسترسی ندارید، می توانید این غذای خوشمزه را به روش زیر، در ماهیتابه درست کنید. مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب تابه ای را به روش زیر دنبال کنید.
مرحله اول: جوجه ها را آماده کنید
برای طرز تهیه جوجه کباب تابه ای، یک سینه مرغ کامل را بشویید و اجازه دهید آب اضافی خود را از دست بدهد. سپس سینه مرغ را در میزان های 3 در 3 سانتی متری خرد کنید. میزان تکه های جوجه باید یکسان باشد تا همه در یک زمان و به یک نسبت، مزه دار و پخته شوند. گوشت مرغ جوجه کبابی خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید.
در صورت تمایل می توانید مرغ کامل، مرغ جوجه کباب مزه دار شده و سینه مرغ را به روش های خرید و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
مرحله دوم: جوجه ها را مزه دار کنید
روی جوجه ها را زعفران دم نموده غلیظ، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر بریزید. پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی یا نگینی (کمی درشت) خرد کنید و به جوجه ها بیفزایید. یک دستکش یک بار مصرف بپوشید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید. روی کاسه را بپوشانید. برای این کار می توانید از سلفون بهره ببرید. جوجه ها را به مدت حداقل 30 دقیقه تا 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.
برای خرید زعفران باکیفیت، روغن زیتون و انواع ادویه معطر غذا، از فروشگاه های زنجیره ای به روش های حضوری و اینترنتی می توانید اقدام کنید.
مرحله سوم: مواد و وسایل دیگر را آماده کنید
در این مرحله از طرز تهیه جوجه در تابه، سیخ های چوبی را بشویید و در یک ظرف آب سرد بگذارید تا به مدت نیم ساعت، خیس بخورد و در زمان پخت، نسوزد. فلفل دلمه ای ها را بشویید و از وسط نصف کنید. دانه های وسط فلفل ها را با چاقو جدا کنید. سپس آنها را به صورت مربعی در میزان 3 در 3 سانتی متر (هم سایز با جوجه ها) خرد کنید.
مرحله چهارم: جوجه ها را به سیخ چوبی بزنید
برای سیخ زدن جوجه ها، گوشت های جوجه کبابی مزه دار شده را از یخچال خارج کنید. سیخ ها را از آب بیرون بیاورید. به سیخ ها یک تکه جوجه مزه دار شده بزنید و بعد یک تکه فلفل دلمه ای، دوباره یک تکه جوجه و یک تکه فلفل دلمه ای بزنید تا سیخ پر گردد.
همه سیخ های جوجه کباب را به همین شکل آماده کنید تا موادتان تمام گردد. در آخر، یک لیموترش را از وسط برش بزنید و آب لیمو را روی جوجه ها بچکانید. همه قسمت های جوجه را به آب لیموترش، آغشته کنید. اگر لیموترش ندارید از میزانی آبلیموی باکیفیت بهره ببرید.
شما می توانید آبلیموی تازه را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
مرحله پنجم: جوجه کباب را در تابه بپزید
سپس یک ماهیتابه بزرگ مستطیلی را روی گاز قرار دهید و میزان کمی روغن سرخ کردنی در آن بریزید. سیخ های جوجه کبابی را کنار هم، در ماهیتابه بزرگ بچینید. برای تهیه جوجه کباب رژیمی و بدون روغن، می توانید از تابه گریل بهره ببرید.
در تمام مراحل پخت جوجه کباب تابه ای باید درب ماهیتابه حتما بسته باشد تا یک جوجه کباب ترد و آبدار و طلایی داشته باشید. هر چند دقیقه یک بار جوجه ها را زیر و رو کنید. حداقل 30 دقیقه زمان برای پخت جوجه کباب تابه ای ضروری است.
روغن سرخ کردنی را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.
مرحله آخر: جوجه کباب تابه ای را سرو کنید
در آخرین مرحله، وقتی جوجه کباب در تابه آماده شد، شعله زیر تابه را خاموش کنید. جوجه کباب ها را از تابه بیرون بیاورید. می توانید جوجه تابه ای را در کنار ، برنج کته یا همراه با نان، سبزی خوردن، گوجه سرخ شده یا کبابی و پیاز تازه میل کنید.
می توانید انواع برنج ایرانی و خارجی و انواع نان را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های زنجیره ای بخرید.
بیشتر بخوانید:
نکات مهم در طرز تهیه جوجه کباب تابه ای بدون سیخ و منقل
- شما می توانید برای لذیذتر و تند شدن جوجه کباب تابه ای میزانی سس فلفل و یا فلفل قرمز نیز به مواد مرینیت جوجه کباب اضافه کنید. اگر هم به خوردن غذاهای تند علاقه ندارید، می توانید فلفل را حذف کنید.
- برای مزه دار کردن جوجه کباب تابه ای رستورانی می توانید از 2 قاشق ماست یونانی یا سس مایونز (طرز تهیه سس مایونز) نیز بهره ببرید. توجه داشته باشید که استفاده بیش از میزان از ماست موجب می گردد طعم جوجه کباب شما تغییر کند.
- برای درست کردن جوجه کباب رستورانی در ماهیتابه می توانید از سیخ های فلزی کوچک یا سیخ چوبی بهره ببرید.
- می توانید جوجه کباب را همراه با سس جوجه کباب سرو کنید. برای این کار، میزانی زعفران آب نموده نیز به روغن و کره اضافه کنید. سس را در انتهای مراحل پخت آن را روی جوجه کباب بریزید تا کاملاً مزه دار و براق شوند.
- برای اینکه طعم جوجه کباب تابه ای، دودی گردد و مزه جوجه کباب زغالی بگیرد مثل طرز تهیه کباب کوبیده مرغ، دو تکه زغال را روی آتش بگذارید تا کاملا گداخته گردد. سپس آنها را در یک کاسه استیل بگذارید. روی زغال ها را دو قطره روغن بریزید و کاسه زغال را در تابه بگذارید تا زغال دود کند. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید دود در تابه بپیچد و جوجه ها طعم و عطر دودی بگیرند.
بیشتر بخوانید:
فوت و فن های خوشمزه شدن جوجه کباب تابه ای
برای نرم شدن بافت جوجه کباب تابه ای چه کنیم؟
- استفاده از موادی مثل ماست، سس مایونز، روغن زیتون و برش های میوه کیوی باعث می گردد تکه های جوجه، نرم و آبدار شوند.
- قرار دادن مرغ های مزه دار شده در یخچال برای 12 ساعت تا 1 روز می تواند روی بافت و طعم جوجه کباب تأثیر زیادی بگذارد.
- در زمان سرخ کردن جوجه کباب تابه ای باید حرارت روی حالت ملایم یا میانه باشد تا جوجه ها مغزپخت و نرم شوند.
چرا جوجه کباب تابه ای سفت می گردد؟
- جوجه ها را حداقل 30 دقیقه تا 2 ساعت در مواد مرینیت بخوابانید و استراحت دهید تا بافت نرمی بگیرند.
- برای پخت جوجه کباب رستورانی در ماهیتابه حتماً شعله گاز را روی حرارت ملایم یا میانه تنظیم کنید. زمانی که شعله گاز بیش از میزان کم باشد جوجه ها سفت می شوند. زیاد بودن شعله نیز موجب می گردد جوجه ها مغز پخت نشوند و فقط سطح بیرونی مرغ ها بسوزد.
کدام قسمت مرغ برای درست کردن جوجه کباب تابه ای مناسب است؟
برای طرز تهیه جوجه کباب تابه ای بهتر است از سینه مرغ بهره ببرید تا بافت کباب نرم و خوشمزه گردد. ران مرغ معمولاً برای درست کردن کباب تابه ای مناسب نیست بافت و مزه کباب را تحت تأثیر قرار می دهد.
ترکیب کدام سس با جوجه کباب تابه ای مناسب است؟
برای سرو یا مزه دار کردن جوجه کباب می توانید از سس های زیر بهره ببرید:
1- سس خردل و ترکیب آن با آبلیمو، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن زیتون؛
2- سس باربیکیو با ترکیبی از سس کچاپ، سس سویا، سرکه بالزامیک، روغن کنجد، شکر قهوه ای و زنجبیل؛
3- سس لاری که همان سس است با ترکیب ماست پرچرب، پودر تخم گشنیز، زعفران دم نموده و فلفل پاپریکا.
منبع: افق کوروش