طرز تهیه جوجه چینی را اینجا ببینید

به گزارش بوستان گفتگو، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه جوجه چینی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه جوجه چینی را اینجا ببینید

با قیمت تور چین نوروز 99 سفری خاطره انگیز را تجربه کنید و از قدیمیترین تاریخچه آسیا دیدن کنید.

به گزارش گروه اجتماعی بوستان گفتگو، خمیر بنیه برای سوخاری کردن عالی است. برای سوخاری کردن میگو، پیاز، قارچ، مرغ (جوجه چینی) استفاده می گردد.

مواد لازم برای خمیر بنیه:

دلستر ساده یا لیمویی 1 پیمانه

آب 1 پیمانه

آرد سفید 2 پیمانه

بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه خمیر بنیه:

ابتدا دلستر و آب را مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط گردد و یکدست گردد. غلظت آن باید معمولی باشد نه شل، نه سفت و باید به غلظت ماست همزده باشد.

در مرحله آخر بکینگ پودر را اضافه کنید و کمی هم بزنید، زیرا اگر زیاد هم بزنید پف خمیرتان کم می گردد و از بین می رود.

به جای دلستر یا ماءالشعیر می توانید از ماست بهره ببرید.

مواد لازم برای جوجه چینی:

فیله یا سینه مرغ 500 گرم

سس خردل در صورت تمایل به مقدار لازم

پودرسیر یا سیر به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه جوجه چینی:

ابتدا سینه های مرغ را به صورت نواری باریک برش بزنید سپس با مقداری نمک و فلفل و پودر سیر و در صورت تمایل سس خردل مزه دار کنید و چند ساعت در یخچال قرار بدهید. تا کاملا مزه دار شوند.

سپس خمیر بنیه برای جوجه چینی را آماده نموده اید را زعفران و نمک و فلفل و 3 عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید.

مرغ های مزه دار شده را درون خمیر بنیه قرار بدهید و اجازه بدهید درون آن 1-2 ساعت باقی بماند تا مزه مواد ها به خورد هم بروند.

سپس درون قابلمه ای روغن مایع فراوان بریزید، و اجازه بدهید داغ گردد و مرغ ها را به همراه خمیر های اطراف آن داخل روغن داغ قرار دهید و اجازه بدهید سرخ شوند.

طرز تهیه پیاز حلقه ای:

پیاز ها را حلقه ای برش بزنید و آن ها را جدا کنید؛ و درون خمیر بنیه قرار بدهید و داخل روغن سرخ کنید واقعا بی نظیر می گردد.

سس جوجه چینی، سس تارتار است که جوجه چینی همراه این سس فوق العاده می گردد.

مواد لازم برای سس تارتار:

خیارشور 2 قاشق غذاخوری

پیاز رنده شده (پیازچه ریز شده) 1 قاشق غذاخوری

آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم

جعفری تازه ریز شده 2 قاشق غذاخوری

کیپر 1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه به مقدار لازم

سس مایونز 1 پیمانه

طرز تهیه سس تارتار جوجه چینی:

طرز تهیه سس جوجه چینی یا سس تارتار یک سس غلیظ می باشد که از سس مایونز درست می گردد. سس مایونز با خیارشور، جعفری تازه، ترخان، آب لیموترش و پیاز که به خوبی خرد شده باشند مخلوط کنید. می توانید به آن سس خردل هم اضافه کنید.

به سس مایونزتان ادویه های لازم را اضافه کنید. می توانید مقداری پوست لیموی تازه رنده کنید.

سس تارتار را با انواع غذا های گوشتی به ویژه غذا های دریایی سرو می نمایند.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 6 بهمن 1398 بروزرسانی: 1 مهر 1399 گردآورنده: boostanchat.ir شناسه مطلب: 665

به "طرز تهیه جوجه چینی را اینجا ببینید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه جوجه چینی را اینجا ببینید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید