طرز تهیه فیله مرغ سوخاری خوشمزه به 3 روش
به گزارش بوستان گفتگو، فیله مرغ سوخاری نوعی فست فود خوشمزه است که با غلطاندن فیله مرغ در آرد سوخاری و سرخ کردن آن در روغن فراوان درست می شود. فیله مرغ سوخاری با پنیر، اسپایسی و پولک دار نام آشناترین تنوع های موجود برای این فست فود هستند.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - فیله مرغ سوخاری یکی از خوراک های فوری است که امروزه در بین جوانان بسیار پرطرفدار و محبوب شده است. این خوراک، ظاهری شبیه به شنیسل مرغ دارد و برای تهیه آن، فیله مرغ به پودر سوخاری آغشته شده و در روغن داغ سرخ می شود. گاهی فیله مرغ را برای اینکه بافت نرمی پیدا کند، در تخم مرغ می خوابانند؛ ولی در بسیاری از موارد برای اینکه ترد شود از تخم مرغ استفاده نمی کنند. فیله مرغ سوخاری را با مانند سس کچاپ، سس مایونز و همراه با سیب زمینی سرخ شده یا به صورت ساندویچ می خورند. در ادامه با 3 روش طرز تهیه این خوراک خوشمزه آشنا می شوید.
در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر به موضوع دلخواه خود برسید.
- فیله مرغ سوخاری با پنیر
- فیله مرغ سوخاری اسپایسی
- فیله مرغ سوخاری پولک دار
1. فیله مرغ سوخاری با پنیر
مواد لازم | |
فیله مرغ | 10 عدد |
پنیر گودا | 5 ورق |
آرد سفید | 1 پیمانه |
پودر سوخاری درشت | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 3 عدد |
محلول زعفران | 5 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و ادویه | به میزان لازم |
روغن سرخ کردنی | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- فیله مرغ را با یک چاقوی تیز از طول برش بزنید و روی سطح صافی قرار دهید. سپس با پشت چاقو آن را آرام بکوبید تا پهن شود. مراقب باشید بافت فیله از هم جدا نشود.
- یک ورق از پنیر را لوله کنید و وسط فیله قرار دهید.
- فیله را از یک طرف لوله کنید و مقداری نمک، ادویه و محلول زعفران روی آن بریزید تا مزه دار شود و رنگ بگیرد.
- تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و خوب هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.
- فیله را در تخم مرغ بزنید و سپس در آرد سفید بغلطانید.
- فیله را مجددا در تخم مرغ زده و در آرد سوخاری درشت بغلطانید.
- روغن را در یک تابه عمیق داغ کنید و فیله را در آن سرخ کنید.
- همه فیله ها را به همین ترتیب درست کنید و پس از سرخ شدن روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافه آن ها گرفته شود.
2. فیله مرغ سوخاری اسپایسی
مواد لازم | |
فیله مرغ | 8 عدد |
پودر پانکو | 3 پیمانه |
پنیر پارمزان رنده شده | 1/2 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
سویا سس | 2 قاشق غذاخوری |
سس خردل | 2 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- فیله ها را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید.
- تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید، پودر سیر، ، سس سویا، نمک و فلفل را به ان اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
- فیله ها را در مخلوط تخم مرغ بریزید و حدود 3-2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
- پنیر پارمزان رنده شده و پودر پانکو را در ظرفی مخلوط کنید. فیله ها را از یخچال خارج کرده و در این مخلوط بغلطانید تا اطراف آن ها کاملا به پنیر و پودر پانکو آغشته شود.
- روغن را در تابه ای داغ کنید و فیله ها را در روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.
- فیله مرغ سوخاری را با سس تارتار میل کنید.
3. فیله مرغ سوخاری پولک دار
مواد لازم | |
فیله مرغ | 3 عدد |
آرد سفید قنادی | به میزان لازم |
فلفل سیاه | 1/8 قاشق چایخوری |
فلفل سفید | 1/8 قاشق چایخوری |
پودر چیلی | 1/8 قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | 1/8 قاشق چایخوری |
عصاره مرغ | 1 قاشق غذاخوری |
آبلیمو ترش | 1 قاشق غذاخوری |
آب | 1 فنجان |
نمک و روغن | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- ابتدا فیله های مرغ را مزه دار کنید. برای این منظور فلفل سیاه، فلفل سفید، ، پودر چیلی (فلفل قرمز) و نمک را در کاسه ای ریخته و مخلوط کنید. یک فنجان آب ولرم به این مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید، سپس فیله های مرغ را در این مایه قرار دهید و حداقل 3 ساعت در یخچال بگذارید تا فیله ها مزه دار شوند.
- آرد را هم مزه دار کنید. برای مزه دار کردن آرد، پودر زنجبیل، پودر سیر، عصاره مرغ و نمک را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکنواخت شوند.
- فیله های مرغ را پس از مزه دار شدن از یخچال درآورده و با یک انبر یکی یکی در آرد بغلطانید. سپس از آرد خارج کرده و در یک کاسه آب بیندازید. دوباره با انبر از آب خارج کرده و در آرد بغلطانید.
- این کار را دو بار تکرار کنید و در نهایت فیله مرغ را در آرد انداخته و با دو دست به حالت دورانی، با آرد پوشش دهید.
- فیله های مرغ را در روغن فراوان سرخ کنید و سپس روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
مواد لازم برای تهیه سس سیر | |
سس مایونز | 1 قاشق غذاخوری |
خیار شور ریز خرد شده | 1 عدد |
پیازچه ریز خرد شده | 1 قاشق چایخوری |
آبلیمو | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- همه مواد سس سیر را در کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.
- فیله مرغ سوخاری را با سس سیر میل کنید.
فیله مرغ سوخاری یکی از فست فود های خوشمزه و پرطرفدار است که در مصرف آن باید احتیاط کرد. از آن جایی که در پخت آن از روغن داغ استفاده می شود، ترکیبات ناسالمی در بدن ایجاد خواهد شد. از این رو احتمال افزایش وزن و چاقی وجود خواد داشت. همچنین در اثر برشته شدن پودر سوخاری، ماده ای به نام آکریل آمید ایجاد می شود که بر روی ساختار ژنی افراد تاثیر منفی می گذارد.
منبع: setare.com