طرز تهیه سوسیس بندری با سوسیس خانگی
به گزارش بوستان گفتگو، سوسیس بندری یک ساندویچ خوشمزه است که به راحتی در منزل تهیه می گردد. برای اطمینان از کیفیت سوسیس مورد استفاده در این فست فود خوشمزه بهتر است سوسیس را در خانه و با بهترین مواد اولیه تهیه کرد. در این مقاله با طرز تهیه سوسیس خانگی و سوسیس بندری به طور کامل آشنا خواهید شد.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - سوسیس یک ماده غذایی تولید شده است که با انواع گوشت و ادویه جات تهیه می شود و با آن می توان غذاهای خوشمزه ای مانند اشترودل، ساندویچ هات داگ، و ... تهیه کرد.
سوسیس بندری یک فست فود پرطرفدار با طعم تند است و معمولا به عنوان میان وعده یا شام و به صورت ساندویچ سرو می شود. در تهیه این فست فود از سوسیس، سیب زمینی و پیاز استفاده می شود و با سس گوجه آغشته می شود.
امروزه با تبلیغات منفی علیه بسیاری از فست فودها، افراد دیگر تمایلی به استفاده از اینگونه غذاها ندارند ولی سوسیس را می توان در منزل و با استفاده از بهترین مواد اولیه تهیه کرد و از آن در طبخ انواع غذا بهره برد. مزیت سوسیس خانگی نسبت به سوسیس کارخانه ای علاوه بر مواد اولیه مطمئن، عدم وجود مواد نگهدارنده در آن است. به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این مقاله طرز تهیه سوسیس خانگی و سوسیس بندری را ارئه دهیم تا شما بتوانید آن را در منزل تهیه نموده و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی
ران، سینه و فیله مرغ | 1200 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
سیر | 8 حبه عظیم |
روغن مایع | 3 قاشق غذاخوری |
پوره یخ | 1 لیوان |
پودر سیر | 2 قاشق مرباخوری |
شیر خشک | 2 قاشق غذاخوری سرپر |
نمک | 1 قاشق غذاخوری سرصاف |
شکر | 2 قاشق مرباخوری |
فلفل قرمز | 1/2 قاشق مرباخوری |
فلفل سیاه | 1/2 قاشق مرباخوری |
آویشن | 1 قاشق مرباخوری |
هل | 1/2 قاشق مرباخوری |
دارچین | 1 قاشق مرباخوری |
تخم خردل | 1/2 قاشق چایخوری |
ریشه جوز هندی | 1/2 قاشق چایخوری |
میخک | 1/4 قاشق چایخوری |
زنجبیل | 1 قاشق چایخوری |
آرد سفید گندم | 75 گرم |
آرد نشاسته ذرت | 75 گرم |
طرز تهیه سوسیس خانگی
- مواد خشک از قبیل نشاسته ذرت و آرد گندم را همراه با مواد ادویه 3 مرتبه الک نید که کاملا مخلوط شود.
- مرغ را پس از شستن به تکه های کوچک خرد نموده و در پلاستیک گذاشته و به مدت 24 ساعت روی تکه های یخ قرار دهید تا کاملا سرد شود. این کار باید یک روز قبل از تهیه سوسیس انجام شود.
- مرغ را به همراه سیر سه مرتبه چرخ کنید.
- روغن مایع و تخم مرغ را به مرغ چرخ نموده افزوده، اول به صورت دورانی از یک طرف و سپس مدل پارویی به مدت 15 دقیقه هم بزنید.
- سپس مواد خشک را با الک به همراه پوره یخ به آن اضافه نموده و تا زمانی که آرد در مواد تعیین نباشد، مخلوط کنید.
- کاور و قیف را روی چرخ سوار نموده و مواد را مجددا از چرخ گوشت رد کنید به طوری که مواد وارد کاور شود. کاور را پس از پر شدن به اندازه دلخواه، با نخ شیرینی (پلاستیکی) گره زده و یک دور بپیچید.
- در خاتمه سوسیس را به مدت 30 دقیقه بخارپز کنید و بلافاصله پس از بخارپز شدن در یک ظرف پر از آب یخ انداخته تا به آن شوک وارد شود.
- سوسیس را به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری نموده و سپس مصرف کنید.
نکات تکمیلی در تهیه سوسیس خانگی
- برای اینکه مواد به راحتی از کاور جدا شود، کمی آب داخل کاور سوسیس بریزید.
- برای ریختن گوشت، داخل چرخ گوشت از یک قاشق کاملا سرد بهره ببرید.
- در صورت مصرف گوشت بوقلمون برای تهیه سوسیس، حدود یک ساعت باید بخارپز شود.
- مواد را داخل ظرف چینی با هم مخلوط کنید.
- بهتر است روغن مایعی که در تهیه سوسیس استفاده می کنید روغن مخصوص سرخ کردنی نباشد.
مواد لازم برای تهیه سوسیس بندری
سوسیس | 600 گرم |
پیاز متوسط | 3 عدد |
سیب زمینی متوسط | 3 عدد |
رب گوجه فرنگی یا سس کچاچ | 3 قاشق غذاخوری |
روغن | به میزان لازم |
نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
این غذا برای 6 نفر مناسب است، زمان آماده سازی مواد اولیه حدود 20 دقیقه، و زمان پخت و انتظار حدود 40 دقیقه می باشد. |
طرز تهیه سوسیس بندری
- سوسیس ها را به صورت حلقه ای با قطر مناسب، خرد کنید، در ماهیتابه مقداری روغن بریزید و حلقه های سوسیس را در آن قرار دهید، یک طرف سوسیس ها که سرخ شد برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر هم سرخ شود.
- پیاز را به صورت خلالی خرد کنید، سوسیس های سرخ شده را از ماهیتابه خارج نموده و پیاز را سرخ کنید. وقتی پیازها طلایی شد کمی زردچوبه به آن اضافه کنید و در حد چند دقیقه تفت دهید.
- پیاز سرخ شده را از ماهیتابه خارج نموده، رب گوجه فرنگی یا ، نمک و فلفل را در ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید. برای اینکه سس کمی رقیق شود و بوی خامی رب گرفته شود، کمی آب جوش به رب یا سس اضافه نموده و اجازه دهید در حد دو سه دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
- سیب زمینی ها را تمیز بشویید، پوست آنها را گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. در یک ماهیتابه دیگر کمی روغن بریزید و سیب زمینی نگینی را در آن سرخ کنید.
- سوسیس سرخ شده، سیب زمینی سرخ شده، و پیاز سرخ شده را در ماهیتابه مخلوط کنید، سپس سس را به آن اضافه نموده و اجازه دهید مواد در حد 5 دقیقه با هم تفت بخورند تا طعم یکدیگر را بگیرند.
- سوسیس بندری را می توانید با نان باگت، خیار شور، گوجه فرنگی، کاهو و برگ جعفری به صورت ساندویچ بپیچید و نوش جان کنید.
پیشنهاد می شود برای آشنایی با طرز تهیه ساندویچ هات داگ به مطلب زیر مراجعه فرمایید.
طرز تهیه ساندویچ هات داگ لذیذ |