چای به؛ راهی برای تقویت ایمنی بدن در هوای آلوده
به گزارش بوستان گفتگو، به پخته و بخارپز برای عفونت ریه بسیار مفید است و می تواند در تقویت سیستم تنفسی مفید باشد.
میوه به یکی از میوه های مفید فصل پاییز و زمستان است. به، فیبر زیادی دارد که این فیبر می تواند برای کاهش اسید اوریک و کلسترول مفید باشد.
ویتامین C موجود در به بخصوص به صورت پخته یا چای و دمنوش، برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است. رنگ زرد میوه به، نشان دهنده وجود بتاکاروتن و پیش ساز ویتامین A است که می تواند برای شادابی پوست و پیشگیری از انواع سرطان مفید باشد.
دانه های میوه به اگر در آب گرم قرار گیرند موسیلاژ موجود در آن آزاد می گردد و این ترکیبات ژله ای برای التهاب تار های صوتی و ریه مفید است.
استفاده از دمنوش و چای به می تواند از فشار خون و کلسترول خون کم کند و از ایجاد لخته های خونی که عامل سکته و در نتیجه بیماری ها و مسائل بسیاری را ایجاد می نماید جلوگیری کند.
در اینروز ها که درگیر مسائل آلودگی هوای شهر های بزرگ صنعتی هستیم، به پخته و چای به را نباید فراموش کنید.
طرز تهیه چای به
چند عدد به را به مقدار لازم شسته و 4 قاچ کنید سپس با طرف درشت رنده، به را رنده کنید و یا خلال ریز کنید و آن را درون سینی و یا روی پارچه تمیزی به مدت 2 روز قرار دهید تا رطوبت به کم گردد و تغییر رنگ پیدا نمایند و تیره تر شوند.
حالا تابه ای مناسب را روی گاز قرار دهید تا گرم گردد و به های خرد یا خلال شده را درون تابه بریزید و بدون روغن آن ها را تفت دهید تا رنگ به ها کاملا تیره گردد و مانند چای خشک شوند.
بعد از اینکه به را به صورت کامل خشک کردید برای هر نفر 1 قاشق از به خشک را درون قوری بریزید در صورت تمایل می توانید دانه هل پوست کنده و یا چوب دارچین را نیز به چای اضافه کنید.
در صورت استفاده از دارچین نباید از پودر دارچین بهره ببرید، زیرا پودر دارچین رنگ چای به را کدر می نماید. سپس آب جوش را روی به خشک بریزید و به مدت 20 دقیقه اجازه دهید تا چای به دم بکشد و به های خشک رنگ پس دهند.
لازم به ذکر است برای تهیه این چای بهتر است از میوه های مرغوب و با کیفیت بالا استفاده گردد.
منبع: تابناک
منبع: فرارو