مصرف این خوراکی ها موقع آلودگی هوا فراموش نشود

به گزارش بوستان گفتگو، میوه های دارای ویتامین A، E و C از جمله با رنگ نارنجی، زرد و قرمز شامل موز، خرمالو، انواع فلفل های سبز و نارنجی، هویج همچنین چای سبز و سیاه، روغن های سویا، آفتابگردان، کلزا و زیتون خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و در شرایط آلودگی هوا از بدن مراقبت می نمایند.

مصرف این خوراکی ها موقع آلودگی هوا فراموش نشود

روزانه باید دست کم 400 گرم میوه و سبزی مصرف گردد که این میزان معادل سه واحد میوه و دو واحد سبزی است.

هر واحد میوه به اندازه یک عدد میوه با اندازه متوسط و هر واحد سبزی به اندازه یک خیار سبز، هویج یا گوجه فرنگی است و مصرف روزانه یک عدد سیر هم مفید است.

شهروندان ساکن در شهر های دارای هوای آلوده و به ویژه گروه های حساس باید شیر و لبنات کم چرب مصرف نمایند.

مصرف روزانه دو لیوان شیر کم چرب به کاهش آسیب های ناشی از آلودگی هوا یاری می نماید، زیرا کلسیم موجود در شیر مانع از جذب آلاینده هایی مانند فلزات سنگین می گردد.

ماهی هم به علت وجود ویتامین E و امگا 3 به کاهش آسیب های آلودگی هوا یاری می نماید.

همچنین مصرف آب و مایعات در شرایط آلودگی موجب شستشوی دستگاه گوارش و برطرف عطش و خشکی دهان ناشی از این شرایط هوایی می گردد.

با مصرف آب، بخشی از آلودگی هوا که وارد بدن شده، دفع می گردد، اما باید بدانیم که مصرف نوشابه های گازدار به علت ایجاد اختلال در جذب عناصر مفید در بدن، می تواند آثار سوء آلودگی هوا را دو برابر افزایش دهد.در شرایط آلودگی هوا، همه گروه های سنی آسیب پذیر هستندو بایدمراقب بود.

منبع: همگردی
انتشار: 15 بهمن 1399 بروزرسانی: 15 بهمن 1399 گردآورنده: boostanchat.ir شناسه مطلب: 1515

به "مصرف این خوراکی ها موقع آلودگی هوا فراموش نشود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مصرف این خوراکی ها موقع آلودگی هوا فراموش نشود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید