طرز تهیه کیش ژامبون پنیری فرانسوی, خوشمزه و خاص

به گزارش بوستان گفتگو، کیش ژامبون پنیری فرانسوی از غذا های بسیار خوشمزه و لذیذ فرانسوی هست و هواداران زیادی دارد. این غذا هم بعنوان غذای اصلی و هم پیش غذا سرو می گردد.

طرز تهیه کیش ژامبون پنیری فرانسوی, خوشمزه و خاص

مواد لازم

خمیر نان ترجیحا بربری 1 چانه

ژامبون گوشت خرد شده 1 و نیم لیوان

پنیر چدار رشته شده 1 و نیم لیوان

تخم مرغ 4 عدد

شیر 1 لیوان

ادویه فرانسوی یا مخلوط آویشن، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز نصف قاشق چایخوری

فلفل 1/4 قاشق چایخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

برای درست کردن این غذا ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) گرم کنید. خمیر نان را با وردنه باز نموده و ظرف نچسبی را چرب نموده و خمیر را داخل آن گذاشته و اضافه آن را جدا کنید. داخل خمیر اول اندازه کمی پنیر بریزید سپس ژامبون گوشت و بعد بقیه پنیر را قرار دهید. تخم مرغ ها را با شیر، ادویه، نمک و فلفل هم بزنید. مخلوط را روی پنیر بریزید.

کیش را روی سینی فر در فری که از قبل گرم نموده اید بگذارید 30 تا 35 دقیقه بپزید. بعد دمای فر را تا 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) زیادتر کنید و 5 تا 6 دقیقه دیگر تا زمانی که روی کیش پف کند و طلایی گردد و خلال دندانی که در وسط آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید.

10 دقیقه قبل از برش دادن و سرو کردن بگذارید سردگردد. این کیش مکمل غذایی برای یک وعده صبحانه ناهار است یا می توان آن را کنار میوه های فصل برش خورده سرو کرد.

نکته:

در صورت دلخواه اندازهی جوش شیرین هم به مواد تخم مرغی اضافه کنید.

این کیش را با خمیر تارت یا سایر نان ها میتوان پخت.

در صورت دلخواه به جای ژامبون از گوشت پخته و ریش شده یا مرغ پخته و ریش شده بهره ببرید.

این غذا به صورت اصلی فرانسوی بوده و داخل آن از گوشت دودی و ادویه مخصوص فرانسوی استفاده میگردد.

منبع: گردشبان
انتشار: 17 مرداد 1400 بروزرسانی: 17 مرداد 1400 گردآورنده: boostanchat.ir شناسه مطلب: 1847

به "طرز تهیه کیش ژامبون پنیری فرانسوی, خوشمزه و خاص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیش ژامبون پنیری فرانسوی, خوشمزه و خاص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید