بیش از 400 هزار نفر از مترو تهران در روز جهانی قدس استفاده کردند
به گزارش بوستان گفتگو، خبرنگاران آنلاین:410 هزار نفر از شهروندان برای حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس، از مترو تهران استفاده کردند.

مدیریت ارتباطات شرکت بهره برداری مترو اعلام نمود: با اشاره به حضور باشکوه مردم شریف و روزه دار تهرانی در روز جهانی قدس، متروی تهران از ابتدای صبح آدینه 10 خرداد با آمادگی کامل و با کوشش پرسنل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه در بخش های مختلف، تمام توان خود را برای ارائه خدمات مطلوب به شرکت کنندگان روز جهانی قدس به کار گرفت و طبق آمار به دست آمده از ابتدای سرویس دهی تا انتها مراسم، 410000 نفر از متروی تهران به صورت رایگان استفاده کردند.
شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه در روز آدینه دهم خرداد 98 هم زمان با آخرین آدینه ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس در تمامی خطوط یک، دو، سه، چهار، پنج، شش و هفت متروی تهران و حومه به صورت رایگان خدمات رسانی کرد.
برای جابه جایی بهتر مسافران فاصله حرکت قطارهای مترو به خصوص در خط 4 مترو که ایستگاه های آن در جهت راهپیمایی قرار داشتند، کاهش یافت.
منبع: همشهری آنلاین