استفاده از روغن پخت و پز برای ضدباکتری کردن فولاد

به گزارش بوستان گفتگو به نقل از نیواطلس، دانشمندان دانشگاه تورنتو برای اولین بار روشی را برای ضدباکتری کردن این خراش ها ابداع کرده اند تا آنها به سکونتگاه هایی برای این موجودات موذی و مزاحم مبدل نشوند.

استفاده از روغن پخت و پز برای ضدباکتری کردن فولاد

روش جدید موجب می شود تا باکتری های عامل ایجاد بیماری های مختلف نتوانند بر روی صفحات فولادی ضدزنگ ساکن شوند. در این فرایند اسید آلکیل فسفونیک و لایه ای از یک نوع روغن غذایی مورد استفاده برای پخت و پز به صفحات یادشده اضافه می شوند. پوشانده شدن صفحات فولادی با مواد یادشده باعث می شود تا نفود باکتری ها با داخل خراش های این صفحات ناممکن شود.

فولاد ضدزنگ در بسیاری از دستگاه های تولید انواع مواد غذایی به کار گرفته می شود و می توان امیدوار بود که استفاده از این روش بهداشت و سلامت شهروندان را افزایش دهد. استفاده آزمایشی از این روش در یک خط تولید مواد غذایی به کاهش هزار برابری آلودگی فولادهای ضدزنگ به یک باکتری خطرناک موسوم به Pseudomonas aeruginosa انجامیده است.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 20 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 20 اردیبهشت 1399 گردآورنده: boostanchat.ir شناسه مطلب: 968

به "استفاده از روغن پخت و پز برای ضدباکتری کردن فولاد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استفاده از روغن پخت و پز برای ضدباکتری کردن فولاد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید