ورود تعزیرات به بازار فروش تجهیزات غیر استاندارد حفاظت شخصی

به گزارش بوستان گفتگو، معاون روابط کار وزیر کار با تاکید بر ورود سازمان تعزیرات حکومتی به بازار فروش تجهیزات و وسایل حفاظت شخصی غیراستاندارد، گفت: کمیته های تشخیص مشاغل سخت و زیان آور باید یک یک بازنگری روی واحدهای تولیدی داشته باشند و واحدهای تولیدی را با ایمن سازی از گروه سخت و زیان آور خارج نمایند.

ورود تعزیرات به بازار فروش تجهیزات غیر استاندارد حفاظت شخصی

f ه گزارش خبرنگاران حاتم شاکرمی گفت: امروز در کشور حدود 20 هزار کمیته حفاظت فنی در واحدهای فراوریی داریم که باید نسبت به آموزش و نظارت بر روی این کمیته ها اقدام کنیم زیرا کمیته های حفاظت فنی نقش مهمی در افزایش ایمنی نیروی کار دارند.

به گفته وی تقویت کمیته های فنی در واحدهای فراوری در جهت صیانت از ایمنی کارگران و نیروهای کار امری لازم است.

نظارت تعزیرات حکومتی بر مراکز فروش وسایل حفاظت شخصی

معاون روابط کار وزارت کار با انتقاد از فروش وسایل ایمنی کار و حفاظت شخصی غیر استاندار در بازار تهران گفت: متاسفانه عده ای برای کسب سود وسایل غیر استاندارد و غیر ایمن را از چین وارد کشور می نمایند و فاجعه می آفرینند در حالی که نباید اجازه چنین کاری را بدهیم و تعزیرات حکومتی باید ورود کند و مراکز فروش و عرضه این وسایل را مورد نظارت قرار بدهد.

شاکرمی که در مراسم پنجاهمین سالگرد تاسیس مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار در سالن همایشهای اداری نمایشگاه بین المللی تهران سخن می گفت، ادامه داد: در چند سال گذشته بر روی کارهای سخت و زیان آور تمرکز داشتیم و بسیاری از نیروهای کار با استفاده از این قانون بازنشسته شدند و ما می توانستیم با ایمن سازی محیط، تعداد مشاغل سخت و زیان آور را کاهش دهیم چون تداوم این شرایط هم نارضایتی کارفرما را به دنبال داشت و هم مشکلاتی را برای نیروی کار ایجاد می کرد.

بازنگری کمیته های تشخیص سخت و زیان آور و ایمن سازی واحدهای فراوریی

وی با بیان اینکه بسیاری از کارفرمایان در پرداخت چهار درصد مشاغل زیان آور به سازمان تأمین اجتماعی مشکل دارند اضافه نمود: کمیته های تشخیص مشاغل سخت و زیان آور باید یک بازنگری روی واحدهای فراوریی داشته باشند و واحدهای فراوریی را با ایمن سازی از گروه سخت و زیان آور خارج نمایند.

معاون روابط کار وزیر کار در ادامه مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و ایمنی کار را بازویی قوی در اجرا و تدوین آیین نامه های شورای عالی حفاظت فنی و ایمنی کار دانست و گفت: این مرکز باید تغییر نگرش، فرهنگ و آموزش ایمنی را در دستور کار قرار دهد و از روش های سنتی فاصله گرفته و به سمت فناوریهای نوین پیش برود.

شاکرمی توضیح داد: مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار باید گزارشی از عملکرد 50 ساله خود تهیه کند تا معین گردد در سطح بین المللی چه جایگاهی دارد.

انجام تست آلایندگی از 20 هزار واحد فراوریی

امیر عباس پرکنی رییس مرکز تحقیقات فنی و بهداشت کار نیز در این همایش با بیا اینکه مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی در طول پنجاه سال گذشته در جهت حفظ و صیانت از نیروهای کار و بالا بردن دانش و ایمنی کار کارگران فعالیت نموده است، گفت: مرکز فنی و بهداشت کار تا کنون روی 20 هزار واحد فراوریی تست آلایندگی انجام داده و از 75 هزار مورد وسیله حفاظت شخصی تست ایمنی گرفته و در میان شرکت های فراوریی نیز 15 میلیون پوستر آموزشی توزیع نموده است.

وی همچنین از امضای تفاهم نامه با سازمان نظام مهندسی معدن، شرکت توزیع نیروی برق تهران و برخی نهادها اطلاع داد و گفت: انعقاد این تفاهم نامه ها در راستای اجرای سیاست های آموزشی و تخصصی این مرکز به ویژه صیانت از نیروهای کار بوده است.

به گفته رییس مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی این مرکز طی 10 سال گذشته در بخش فنی بیش از هفت میلیون و 500 هزار نفر آموزش و در بخش خدمات نمایشگاهی 500 هزار نفر ساعت آموزش داشته است.

پرکنی در عین حال بودجه مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی بهداشت و ایمنی کار ایران را ناچیز مطرح کرد و گفت در مقایسه با دیگر کشورها بودجه این مرکز کمتر از یک هفتصدم بودجه دیگر کشورها است به نحوی که بودجه آژانس ایمنی کار کره با 800 کارمند حدود 411 میلیون دلار است و انیستیتو ایمنی کار فنلاند با 500 کارگر بودجه 411 میلیون دلاری دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 20 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: boostanchat.ir شناسه مطلب: 886

به "ورود تعزیرات به بازار فروش تجهیزات غیر استاندارد حفاظت شخصی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ورود تعزیرات به بازار فروش تجهیزات غیر استاندارد حفاظت شخصی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید