آشنایی با غذاهای شب کریسمس در 20 کشور دنیا
به گزارش بوستان گفتگو، غذاهای سنتی بیست کشور در سراسر دنیا در شب کریسمس چیست؟ برای بیشتر بریتانیایی ها، شام کریسمس یک رسم سنتی و مهم است و یکی از مهم ترین، ماندگارترین وعده های غذایی در طول سال محسوب می گردد. به طور سنتی، بوقلمون، سیب زمینی سرخ شده و brussel sprouts (جوانه های سبز) از جمله غذاهای این شب محسوب می گردد، اما به نظر شما بقیه کشورها این رسم را چگونه برگزار می نمایند؟
عکس های این مقاله غذاهای شب کریسمس خانواده ها در 20 کشور از سراسر اروپا گرفته تا روسیه و آفریقا و فراتر از آن را نشان می دهد. بعضی از آن ها ممکن است برای شما عجیب به نظر برسد (تخم مرغ پخته شده و سوپ نعناع، واقعا متعلق به اسپانیا است؟) اما تمام این ها مواردی هستند که به طور ملی محبوب هستند و گرامی داشته می شوند.
فنلاند
این یک غذای کریسمسی از فنلاند است که در آن غذاهای معمولی شامل ژامبون، هویج فنلاند، سیب زمینی، سالاد روستولی (چغندرقند، هویج، سیب زمینی و مخلوط با کرم)، ماهی قزل آلا و سالاد برگ سبز دیده می گردد.
برای مطالعه بیشتر با 1000islandstour.com: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.
انگلستان
اما در آشپزخانه انگلیسی ها در این شب چه می گذرد؟ در این جا بوقلمون، گوشت خوک ها به صورت رول شده، هویج، چاشنی، سیب زمینی سرخ شده، جوانه ها، سس گوجه فرنگی، پاستارکنان کبابی سرو می گردد.
استرالیا
کریسمس در استرالیا در داغ ترین زمان سال است، بنابراین کباب تابستانی سفارش روز است که شامل استیک، سوسیس، صدف و پنیر مرغ، سیب زمینی شیرین و سالاد است.
روسیه
تعطیلات زمستانی اصلی در روسیه در سال نو از 31 دسامبر است نه کریسمس. در این روز، آن ها ماکارونی با گوشت خوک، پنیر، گوجه فرنگی، سالاد و سوسیس مصرف می نمایند.
اسپانیا
برای آغاز، یک جفت غیر معمول از سوپ رشته فرنگی مرغ با تخم مرغ آب پز (همان طور که در عکس مشاهده می کنید)، نخود و نخود فرنگی استفاده می نمایند. بعد از ژامبون، سالچیکون، منچگو و میگو استفاده می نمایند و در پی آن گوشت راسته استیکی که در آب پرتقال خوابانده شده است، با رول های پنیر آبی سرو می گردد.
فیلیپین
مرغ کبابی، با سالاد سیب زمینی، کاهو و کراکرهای برنج سرو می نمایند، در پی آن معمولا گوشت خوک کبابی و پان کیت ملابون می خورند. یک بشقاب رشته فرنگی با طعم دانه های آناتتو و پخته شده با تخم مرغ، میگو نیز از دیگر غذاهای این شب در فیلیپین است.
فرانسه
پس از انتخاب پنیر و گوشت سرد، خانواده های فرانسوی اردک با ژله شور و رول کلم که با گوشت خوک منجمد پر می گردد، سرو می نمایند.
غنا
یک خانواده از غنا در خصوص این غذا که شامل توپ های برنج، با مرغ و ماهی در یک سوپ نخود خرچنگ است، شرح می دهد:
غذای کریسمس ما مخصوص است، زیرا کوشش های زیادی و زمان زیادی باید برای ساختن توپ های برنج صرف می گردد
این غذا حدود 2 بعدازظهر، بعد از این که ما از کلیسا برگشتیم، سرو می کنیم و اغلب درهایمان را بر روی کسانی که در جامعه سطح پایین تری از ما دارند، می گشاییم.
استونی
سینه اردک با سیب زمینی پوره، علاوه بر یک وعده غذای دریایی با نان کامل، کره، سس مایونز خانگی و سرکه تازه سرو می گردد.
آمریکا
در آمریکا بوقلمون در ماه نوامبر غذای اصلی جشن شکرگزاری است. یک ماه بعد، در کریسمس، ماهی قزل آلا با سیب زمینی له شده و چیپس سبزیجات سرو می گردد و در پی آن سه پای برای دسر؛ سیب، گیلاس و گردو درحالی که با خامه ترکیب شده اند سرو می گردد.
مونته نگرو
در مونته نگرو کلم ترش، ترشی ماهی سفید با پیاز و ترشی قارچ ها را داریم که با گندم کوتیا پخته می گردد و همراه با عسل کشمش و آجیل خردشده سرو می گردد.
ارمنستان
یک خانواده از ارمنستان می گوید:
ما کدوتنبل را به نام قامپا قرن ها است که برای شب کریسمس می خوریم و این را با برنج و بوقلمون و کشمش و عسل ترکیب می نمایند.
برزیل
این خانواده ادعا می نماید:
ما چستر را می خوریم که نوع خاصی از مرغ است که به نظر می رسد مانند مرغ کوچک و جوجه است، البته به همراه Parmesan pastes (پودرهای شیرینی عمیق سرخ شده و پر از پنیر ذوب شده) و یک تکه پرتقال.
صربستان
نان خانگی، سنتی ترین بخش است، زیرا آن را با یک سکه درون آن می پزند و قدیمی ترین فرد خانواده سکه را با نان می پزد، در حالی که هیچ کس نمی بیند. یکی از خانواده های صرب شرح می دهد:
پس از این، ما نان را جستجو می کنیم تا سکه را پیدا کنیم. علاوه بر این غذاهای دیگر مانند ماهی، لوبیای پخته شده و پیاز است.
لتونی
انواع ترشی سبزیجات همراه با گوشت دودی، سیب زمینی، کلم تند و طعم دار و نعناع سرو می گردد.
آرژانتین
این یک ظرف سرد است به نام vitel tonne که از برش های گوشت گاو در یک سس تون کرم، همراه با مرغ پرشده با ژامبون، پنیر و تخم مرغ، سالاد سیب زمینی با هویج، نخود فرنگی با سس مایونز و امپاناداس پرشده با تکه های کوچک گوشت با طعم پیاز و ادویه جات و ترشی جات پر شده است.
مقدونیه
این خانواده در تاریخ 6 ژانویه که شب قبل از کریسمس با توجه به تقویم بیزانس است، شام می خورند. این غذا شامل لوبیا، فلفل سبز، خرما، بلوط آب پز و نان است.
کرواسی
مرغ کبابی، با سیب زمینی پخته شده، پیاز و هویج و بعلاوه sarma، غذای لذیذ که از رول کلم پر از گوشت درست می گردد، غذای مرسوم این کشور در این شب است.
مکزیک
در شب کریسمس بوقلمون با یک سوپ مکزیکی ویژه به نام منودو، نوشیدنی گرم به نام champurrado و آرد سرخ شده با سس شیرین در برای دسر می خورند. در روز کریسمس استیک آب لیمو با راکت و سیب زمینی بو داده مصرف می گردد.