خوردن هندوانه قبل از انجام این کار ممنوع
به گزارش بوستان گفتگو، به نقل از خبرگزاری البوصله، آنتونینا استارودوبووا متخصص تغذیه روس گفت: پوشش بیرونی هندوانه قرمز و زرد باید با آب گرم و صابون شسته گردد تا هنگام برش این میوه ها از انتقال میکروب ها از سطح به تفاله جلوگیری گردد.

وی با اشاره به یک نکته بهداشتی مهم تأکید کرد که چنین میکروبی می تواند باعث ظهور عفونت در روده گردد.
استارودوبووا اضافه نمود: قبل از بریدن هندوانه، سطح بیرونی آن باید به خوبی با آب گرم و صابون شسته گردد، زیرا خطر بالایی از رسیدن میکروب ها به داخل هندوانه هنگام برش وجود دارد که ممکن است منجر به عفونت فردی گردد که آن را می خورد.
متخصص تغذیه در اداره بهداشت مسکو توضیح داد: خوردن هندوانه هایی که در حین حمل یا ذخیره سازی آسیب دیده اند، یا هنداونه ای که رنگ خمیر مانند یا بوی غیر معمول دارند، مجاز نیست.
وی تأکید کرد: محافظت از سطح هندوانه در برابر آلودگی و حشرات لازم است، زیرا آن ها می توانند ناقل میکروب هایی باشند که باعث بیماری های مختلف عفونی و مسمومیت غذایی می شوند.
این پزشک متخصص گفت: خوردن هندوانه با دانه هم جایز نیست؛ زیرا پوست دانه های هندوانه به ویژه هندوانه زرد بسیار سفت است که می تواند در دستگاه گوارش مشکل ایجاد کند.
منبع: همگردی