تبدیل شهر زیرزمینی پایتخت به شهری هوشمند
به گزارش بوستان گفتگو، تهران (پانا) - مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه از ایجاد زیرساخت ها برای تبدیل شهر زیر زمینی پایتخت به شهری هوشمند اطلاع داد و گفت شهر زیرزمینی هوشمند گام نخست را برای اجرای برنامه های آینده هوشمند دیگر برداشته است.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه، فرنوش نوبخت اضافه کرد: در شرایط فعلی که با کمبود نقدینگی روبرو هستیم با استفاده از امکانات دیگر کوشش نموده ایم راهکاری ارائه دهیم تا مسافران شرایط مطلوب و بهتری را احساس نمایند.
وی با تاکید بر اینکه نباید مسائل موجود را به مردم انتقال داد، گفت: برای رسیدن به شرایط مطلوب تر تمامی کوشش خود را می کنیم.
نوبخت اضافه کرد: یکی از اقداماتی که شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه در این شرایط انجام داد استفاده از هوش مصنوعی و ابزاری برای مشاهده میزان مسافران در خطوط است. با این ابزار شهروندان می توانند با انتخاب زمان مناسب سفر، سفری با آسایش بیشتر را تجربه نمایند.
مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه در ادامه گفت: یکی از اصلی ترین برنامه هایی که در این دوره مطالعه و اقدام شد محقق کردن شعارتهران هوشمند، در شهر زیر زمینی است که در دو بخش عمده سنجش میزان مسافر و تهیه بلیت عملیاتی شده است.
وی با اشاره به اینکه زیرساخت های نرم افزاری برای متروی هوشمند تا حدودی فراهم شده و شرایط قابل قبول است، اظهارکرد: تهیه بلیت به وسیله نرم افزار تهران من از اقدامات اجرا شده است و سعی شده همه ارتباطات بین مردم و شهرداری دیجیتال باشد و سرویس عمومی را ارائه دهد.
نوبخت با تاکید براینکه ما در شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه تمامی کوشش خود را برای نشان دادن شرایط رو به بهبود نموده ایم، توضیح داد: مترو نیز از فضای عمومی کشور جدا نیست و نمی توانیم فضای عمومی کشور را تغییر بدهیم اما تمام کوشش ما این است که در فضای کرونایی، تحریم و شرایط سخت مالی که مردم در آن گرفتار هستند، بهترین خدمات را ارائه دهیم و به عنوان بزرگترین شرکت بهره بردار مترو در کشور کارهایی را که برای جلب رضایت بیشتر مردم می توانیم، انجام دهیم.
وی اظهار داشت: کرونا در کنار تمام مسائل و تهدیداتی که برای حمل و نقل عمومی بخصوص مترو داشت فرصتی هایی را ایجاد کرد تا گام های سریع تری برای رسیدن به شهرزیر زمنی هوشمند برداشته گردد. از تهدید به وجود آمده به عنوان یک فرصت استفاده کردیم تا در شرایطی که نمی توانیم تعداد ناوگان را اضافه کنیم با استفاده از حوزه فناوری اطلاعات شرایطی را مهیاکنیم تا شهروندانی که مجبور به خارج شدن از خانه و استفاده از حمل و نقل عمومی مترو هستند با مدیریت زمان سفر خود از حضور در ساعات شلوغ خودداری نمایند تا زنجیره انتقال ویروس کرونا قطع گردد.
منبع: خبرگزاری پانا