افزایش خطر سکته مغزی زنان با نوشیدنی های رژیمی

به گزارش بوستان گفتگو، محققان آمریکایی اعلام کردند که نوشیدنی های رژیمی می تواند خطر سکته مغزی را در زنان افزایش دهد.

افزایش خطر سکته مغزی زنان با نوشیدنی های رژیمی

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران، تحقیقات جدید محققان آمریکایی نشان می دهد، زنانی که پس از یائسگی خود روزی دو نوشابه رژیمی مصرف می نمایند، خطر ابتلا به سکته مغزی را افزایش می دهند.

براساس گزارش سی تی وی نیوز، محققان کالج پزشکی آلبرت انیشتین، در این مطالعه جدید 81 هزار و 714 داوطلب زن را مورد آنالیز قرار دادند. آنها در این ارزیابی سه ساله، از زنان خواستند تا روزانه و به مدت حداقل سه ماه نوشیدنی های رژیمی مصرف نمایند. سپس محققان اطلاعات حاصل از این سه ماه را با عوامل مختلف ابتلا به سکته مغزی از جمله سن، فشار خون بالا و سیگار کشیدن تطبیق دادند.

یافته های این تحقیق نشان می دهد، زنانی که نوشیدنی های رژیمی مصرف می کردند نسبت به زنان دیگر 23 درصد بیشر در معرض خطر ابتلا به سکته مغزی، 31 درصد بیشتر احتمال لخته شدن خون، 29 درصد بیشتر خطر ابتلا به بیماری های قلبی کشنده و 16 درصد بیشتر در معرض خطر مرگ قرار دارند.

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 25 خرداد 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: boostanchat.ir شناسه مطلب: 168

به "افزایش خطر سکته مغزی زنان با نوشیدنی های رژیمی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش خطر سکته مغزی زنان با نوشیدنی های رژیمی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید