عاملان انتشار کلیپ بیمار روانی در کرمانشاه دستگیر شدند
به گزارش بوستان گفتگو، رئیس پلیس فتا کرمانشاه از دستگیری عاملان تصویربرداری و انتشار کلیپ بیمار روانی در کرمانشاه اطلاع داد.

به گزارش مهر، علی عباسی کسانی اظهار کرد: پس از انتشار کلیپی در فضای مجازی مبنی بر حضور یک بیمار روانی که به صورت نیمه عریان در خیابان اصلی شهرک دولت آباد کرمانشاه ظاهر شده بود، رسیدگی به موضوع در دستور کار نهاده شد.
وی اضافه نمود: در آنالیز های تخصصی پلیس فتا کرمانشاه تعیین شد این کلیپ برای اولین بار در صفحه اینستاگرامی شخصی که اهل شهرستان روانسر و ساکن کرمانشاه بود منتشر شده و نسبت به احضار وی اقدام شد.
رئیس پلیس فتا کرمانشاه توضیح داد: پس از حضور این فرد در پلیس فتا و حذف کلیپ به منظور جلوگیری از بازنشر بیشتر آن تعیین شد تصویربرداری به وسیله فرد دیگری که در صحنه حاضر بوده صورت گرفته و سپس تصاویر ضبط شده برای یک نفر دیگر ارسال شده است.
عباسی خاطر نشان کرد: با دریافت این اطلاعات مأموران پلیس فتا با شناسایی عاملان اصلی تصویربرداری و ارسال کلیپ حضور بیمار روانی به صورت نیمه عریان در شهر نسبت به دستگیری آن ها اقدام کردند.
وی از معرفی عاملان اصلی تصویربرداری و ارسال کلیپ به دستگاه قضائی اطلاع داد و گفت: شهروند روانسری نیز که در ابتدا دستگیر شده بود برای تکمیل پرونده و تحقیقات در اختیار پلیس فتا قرار گرفته است.
منبع: فرارو