طالبان، برادر فرمانده جیش الظلم را در افغانستان به هلاکت رساند

به گزارش بوستان گفتگو، نیروهای طالبان، عمیر نارویی، برادر فرمانده گروهک تروریستی جیش الظلم را در افغانستان طی یک درگیری به هلاکت رساند.

طالبان، برادر فرمانده جیش الظلم را در افغانستان به هلاکت رساند

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فارس، عمیر نارویی که به همراه چند تن از نیرو های خود برای مذاکره با طالبان، به منطقه ڈک رفته بود، با تیراندازی نیرو های طالبان کشته شده است.

چند ماه پیش، 5 تن از نیرو های جیش الظلم به وسیله طالبان به اسارت گرفته می شوند و عمیر به همراه چند نفر از نیرو های خود برای مذاکره نزد طالبان می فرایند.

براساس این گزارش، عمیر نارویی به محض ورود به دفتر مقر طالبان، هدف تیراندازی قرار می گیرد؛ بعلاوه در این درگیری یکی دیگر از نیرو های جیش الظلم به نام طاهر شاهو زهی با نام مستعار (عبدالکریم جان) کشته شده است.

در درگیری نیرو های طالبان با نیرو های جیش الظلم که برای مذاکره رفته بودند، 5 تن از نیرو های طالبان هم کشته شدند.

بعلاوه علاوه بر کشته شدن عمیر نارویی و طاهر شاهوزهی، یکی دیگر از نیرو های جیش الظلم هم زخمی شده است.

در این درگیری نیرو های جیش الظلم دو تن از نیرو های طالبان را هم به اسارت گرفته و با خود برده اند.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 24 مرداد 1400 بروزرسانی: 24 مرداد 1400 گردآورنده: boostanchat.ir شناسه مطلب: 1859

به "طالبان، برادر فرمانده جیش الظلم را در افغانستان به هلاکت رساند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طالبان، برادر فرمانده جیش الظلم را در افغانستان به هلاکت رساند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید